Most viewed

Vorige keer nog met drie negerinnen sletjes van 49 in Maasbree heb ik een lekkere geile seksdate en Milf. Bekijk Advertentie Geile Studente Uit Amsterdam Zoekt Op Dit Moment Alleen Sexcontact..
Read more
Im 24 years old and a Ugandan. With a nonchalant slide to the right, I set the end zone at 50 and began swiping away. Based on the "horror" stories..
Read more

Wil je mij neuken


wil je mij neuken

gebeft worden terwijl ze ook aan. Het gebeurde de laatste tijd regelmatig dat mijn man mij sex contact in zwolle voorstelde om een keer met een ander het bed in te duiken, dat leek hem opwindend en hij was. We kenden elkaar een half jaar voordat we met elkaar trouwden. Ik kwam vaak bij hem en zijn aantrekkelijke vrouw Janny langs om samen tv te kijken of een borreltje te drinken.

Ik wordt zeer gijl bij het idee dat mijn vrouw zich laat neuken door andere mannen en dat ik mag toekijken. Hebben andere mannen dit ook of ben ik raar? Wil jij gratis neuken? Maar heb je moeite met het vinden van geile meiden?

Tijdens ons huwelijk hebben we wel eens seksueel contact gehad met anderen. Tientallen vrouwen heb ik er al zien neuken met andere mannen en jongens en bij al die keren dacht ik aan mijn vrouw en hoopte ik dat zij dat ook eens zou doen. Lekker relaxen, geen zorgen en gewoon lekker genieten. Mijn man had er wel van gehoord maar het nog nooit meegemaakt. We hadden afgesproken dat hij haar op zou halen van haar werk omdat haar auto kapot was. Gangbang voor mijn slet. Zij is erg knap, met grote tieten, blond haar en een slank figuurtje en als we op straat lopen, dan zie je iedere man naar haar kijken, alsof ze haar zo zouden willen neuken. En ik maar verhalen lezen over al deze dingen, met als gevolg een hele reeks geile gedachten die bijna nooit werden bevredigd. Een paar dagen terug kreeg ik een mailtje van een kennis van mij met wel een zeer onverwachte vraag, namelijk of ik zijn vrouw zou willen neuken.

Wij hebben werkelijk een geweldig seksleven, waarbij wij allebei onze wensen tijdens het neuken aan elkaar vertellen, waardoor we op dat moment alleen nog maar veel geiler en natter worden. Normaal ga ik naar mijn vriend toe, maar deze keer had ik hem bij mij uitgenodigd. Laat ik me eerst even voorstellen.


Sitemap