Most viewed

Whether youre in Amsterdam for pleasure, on a business or work trip, or its your home city, were sure that youve had the urge to experience all that Amsterdam has to..
Read more
196 tokens remaining HD NEW rhinoskulls vibrator play 132 tokens remaining HD HD HD HD HD HD greekgod34 tip 26 tokens to roll the dice and win a prize! #asian #bigboobs..
Read more

Een vrouw neuken


een vrouw neuken

niet lang of de eerste man komt klaar in haar, hij trekt zich terug, en ik zie hoe zijn sperma uit haar opengesperde kut vloeit. En ja gelijk heeft ze, dat vraag ik van haar en ik moet wel zeggen dat het me behoorlijk opgehitst heeft, en dat ik blij ben dat ze altijd open staat voor alles wat ik van haar verlang, wat seks betreft dan toch. Ja maar het loopt hier vol klanten, en ik zou het toch wel graag willen kopen. Dat kan komen door dingen die om je relatie heen gebeuren, zoals werk of vrienden, of misschien zelfs wel door problemen in de familie. Ik zie zijn dikke ontblote eikel tussen haar schaamlippen langzaam bij haar naar binnen dringen, mijn schatje kreunt wanneer hij langzaam dieper in haar doorstoot tot helemaal in haar zit. Ik moet toegeven dat in dat park wel een en ander gebeurt s avonds en dat er altijd mannen zijn die daar rondlopen voor een avontuurtje, of gluurders die hopen wat te zien. Zo intens en hevig heb ik haar nog niet dikwijls meegemaakt, ze is werkelijk totaal afgeneukt. Ze opent haar deur en de man staat nu voor haar en zegt: dat was te mooi om voorbij te laten gaan, is dat enkel om naar te kijken of mag ik daar ook aankomen? Ondertussen zijn er twee andere mannen achter ons komen zitten waarvan de ene haar nek streelt en de andere over haar schouder haar naakte borsten kneed en ik zie haar tepels stijf worden. Een onschuldig spelletje voor iedereen, de mannen in de trucks zien dat graag en er kan toch niet veel gebeuren, juist op het gas duwen en het is voorbij. Lik het uit zegt ze dwingend, ik lik haar drijfnatte spermakut en proef het sperma, mijn tong gaat diep in haar kut die is nog vol met het sperma van drie mannen en ik lik haar helemaal schoon.

Geile naakte vrouwen 25, Vrouw zoekt man 50,

Geschreven door Kaatje, Op 23:56. Hij knielt naast haar en steekt hem bijna dwingend in haar mond, ik zie dat ze moeite heeft het dikke geval te omvatten in haar mondje, maar ze zuigt hem met zichtbaar plezier naar binnen en begint hem te pijpen. Nadat iedereen weg is, en wij als een net braaf onschuldig stelletje het park uitwandelen, zegt ze, schatje, het was fantastisch, jij bent toch echt wel een reuze schat, ik hou zo van je dat me dat alles laat beleven, ik wil altijd bij jou. En dan krijgt ze een orgasme dat blijkbaar niet wil stoppen, het lijkt een eeuwigheid te duren, hevig schokkend komt ze klaar, ze bibbert en trilt werkelijk onophoudelijk over heel haar lichaam terwijl beide mannen in haar klaarkomen, en haar aan beide kanten volspuiten. Nadat mijn vrouw na een tijdje terug komt van de wc verteld ze me zoals altijd zonder schaamte wat er is gebeurd. Ik fantaseer hier regelmatig over, helaas moet dit bij een fantasie blijven maar. Dat word heviger en heviger tot ze schokkend van genot klaar komt, de mannen komen een voor een klaar en vertrekken en zij ligt nog heel zachtjes na te schokken op dat podium, we zijn nu nog alleen in het zaaltje. Ik zie de man zijn blik steeds maar naar een richting gaan en dat is tussen de benen van mijn vrouw. Je vond het toch een leuke vent antwoord.

Seksueel - wil mijn vrouw zien neuken met
Er zit hier een mooie
Rijpe Vrouwen Sexdate - maak nu een


Sitemap